Dolfijn therapie Curacao zwemmenDolfijn therapie Curacao zwemmen
steun stichting giften donatiesteun stichting giften donatie
muziektherapie muziek gitaarmuziektherapie muziek gitaar

Stichting K!Ds Unlimited nodigt alle bedrijven, groot en klein, uit om samen de financiële drempels weg te nemen en gezinnen zichtbaar te helpen. 

Als bedrijfspartner kan je de stichting steunen op structurele basis, bijvoorbeeld door:

  1. Structurele sponsoring in geld
  2. Jaarlijkse gift
  3. Aanbieden relatienetwerk
  4. Organisatie van een jaarlijks fundraising event

Promotiemateriaal

Wij stellen het op prijs van tevoren te horen over de actie van jouw bedrijf: dan kunnen wij desgewenst ons logo en promotiemateriaal beschikbaar stellen.

Voordelen bedrijfspartners

  1. Worden uitgenodigd voor de jaarlijkse netwerkbijeenkomst
  2. Ontvangen elk kwartaal een nieuwsbrief
  3. Worden met hun logo opgenomen op de website van stichting K!Ds Unlimited

Fiscaal voordeel

Bij giften die door een onderneming worden gedaan aan K!Ds Unlimited, wordt onderscheid gemaakt tussen zakelijke en niet zakelijke giften. Een zakelijke gift komt sowieso voor aftrek op de winst in aanmerking, omdat deze wordt geacht in het kader  van de onderneming te zijn gedaan. Er wordt geschonken omdat de onderneming bijvoorbeeld belang heeft bij het doel van de instelling. U kunt ook denken aan sponsoring (reclamekosten).

Niet-zakelijke giften mogen in aftrek worden gebracht indien aan de voorwaarden voor aftrekbare giften van particulieren is voldaan. De giften kunnen dan ten laste van het inkomen van de ondernemer worden gebracht. Bij de niet-zakelijke giften is het voornamelijk van belang dat er sprake is van vrijgevigheid.

De niet-zakelijke giften aan K!ds Unlimited worden bij B.V.’s in aanmerking genomen, indien zij in totaal meer dan €227,- belopen, waarbij slechts het meerdere tot een maximum van 10 procent van de winst aftrekbaar is. In een jaar waarin verlies wordt gemaakt, zijn giften dus niet aftrekbaar.

Aanmelden bedrijf

Wil jouw bedrijf de stichting structureel steunen neem dan contact met ons op via info@kidsunlimited.nl of vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met u op.

Stichting Kids Unlimited logo

Stichting Kids Unlimited

KVK : 24435279

RSIN : 819420761

IBAN : NL 15 RABO 0143553577

E-MAIL : contact@kidsunlimited.nl

Help mee

ANBI logo