Dolfijn therapie Curacao zwemmenDolfijn therapie Curacao zwemmen
steun stichting giften donatiesteun stichting giften donatie
muziektherapie muziek gitaarmuziektherapie muziek gitaar

Intensief traject

Neuro Bootcamp is een intensief traject waarbij al tientallen kinderen prachtige ontwikkelingssprongen hebben gemaakt in zeer korte tijd. Voor ieder kind dat naar de Roode Draak komt, maken ze een op maat gemaakt traject. Een intensief traject, ook wel Neuro bootcamp genoemd, kan het kind een boost geven om weer extra stappen vooruit te maken. Tijdens de bootcampweek wordt er in vijf achtereenvolgende dagen gewerkt volgens de neuroblend methode. De neuroblend methode is een specifieke combinatie van verschillende onderdelen van methodes die werkzaam zijn gebleken, hetzij wetenschappelijk, hetzij in de praktijk. Het is toegespitst op de uitdagingen van het kind!

Hét specialistisch neurologisch behandelcentrum

De Roode Draak is hét specialistisch neurologisch behandelcentrum voor kinderen. Bij De Roode Draak bieden ze intensieve neurorevalidatie volgens de Neuroblend methode. Met de Neuroblend behandelmethode maken ze gebruik van diverse effectieve technieken om de ontwikkeling in de zeven domeinen te meten, te behouden en te bevorderen.

Ervaringsdekundigen

Als ervaringsdeskundigen weten zij wat het inhoudt om te leven met een beperking. Zij ervaren dat er meestal meer nodig is dan het reguliere aanbod in de zorg. Naar hun idee is er vaak te weinig kennis en expertise op het gebied van neurologische uitdagingen en wordt er te vaak behandeld, of juist niet behandeld vanwege een gestelde prognose. Het leven wordt dan aangepast naar de beperking en daarmee een vast gegeven.

Meer info www.deroodedraak.nl

Steun ons

Stichting Kids Unlimited wil financiële drempels wegnemen en gezinnen zichtbaar helpen. Al voor een klein bedrag kan ook jij een bijdrage leveren en de voortgang van deze kinderen stimuleren. Samen kunnen we dit realiseren.

Kind aanmelden

Als ouder, voogd of verzorger van een complex meervoudig gehandicapt kind tot 18 jaar kan je bij Stichting Kids Unlimited een aanvraag doen voor een kostenvergoeding van therapie. Lees ook goed de regels door.

Stichting Kids Unlimited logo

Stichting Kids Unlimited

KVK : 24435279

RSIN : 819420761

IBAN : NL 15 RABO 0143553577

E-MAIL : contact@kidsunlimited.nl

Help mee

ANBI logo