Dolfijn therapie Curacao zwemmenDolfijn therapie Curacao zwemmen
steun stichting giften donatiesteun stichting giften donatie
muziektherapie muziek gitaarmuziektherapie muziek gitaar

In 2008 is door vrienden van de ouders van Robin Hordijk de stichting Kids Unlimited opgericht. Robin is een vrolijk, ernstig gehandicapt meisje. Als vrienden zien wij hoe intensief het is om een meervoudig gehandicapt kind als Robin goed te verzorgen en begeleiden. We zien ook hoe belangrijk het is om haar goed te stimuleren met allerlei vormen van therapie. Robin functioneert wonderbaarlijk goed. Zij volgt fysiotherapie, logopedie, Saito ritmiek, looptrainingen en dolfijntherapie. Al deze therapieën vergen veel energie en enthousiasme, maar kost ook simpelweg veel geld. Door de voortuitgang bij Robin is de stichting opgericht om dit ook mogelijk te maken voor andere complex gehandicapte kinderen.

Wij helpen kinderen en de gezinnen

Stichting Kids Unlimited vergoedt therapie voor ernstig lichamelijk en/of verstandelijk beperkte kinderen/jongeren tot 23 jaar, die niet wordt betaald door zorgverzekeraars. Deze therapieën zijn erg waardevol bij de ontwikkeling van deze kinderen. Wij helpen deze kinderen en de gezinnen, zodat zij optimaal kunnen genieten van het leven als gezin. Bovendien zet de stichting zich in om ouders en verzorgers informatie te geven over de mogelijkheden die zij hebben met hun kind.

Elk kind wat zich aanmeld mag elk jaar één vergoeding voor een therapie aanvragen. Wanneer wij eenmaal een kind helpen, volgen wij de voortgang en heeft het voorrang op nieuwe aanmeldingen.

Jij kunt hier bij helpen!

Word vriend van Kids, doe een eenmalig te doneren of start een actie. Misschien weet jij nog een ludieke manier om geld in te zamelen.

ANBI

Stichting Kids Unlimited is ANBI gecertificeerd. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Een ANBI draagt op de een of andere wijze bij aan het algemeen nut. De Belastingdienst stelt voorwaarden aan een organisatie die een ANBI wil zijn. Een organisatie die daaraan voldoet, krijgt de ANBI-status. Dat is aantrekkelijk voor donateurs omdat giften aan een ANBI belastingvoordeel kunnen opleveren.

Meer informatie, klik hier.

ANBI logo

Ervaringen

Stichting Kids Unlimited logo

Stichting Kids Unlimited

KVK : 24435279

RSIN : 819420761

IBAN : NL 15 RABO 0143553577

E-MAIL : contact@kidsunlimited.nl

Help mee

ANBI logo