Lekkere wijnen voor de feestdagen

Speciaal voor de feestdagen verkoopt Stichting Kids Unlimited wijnen van Chateau de L’Horte. Dit wijnhuis maakt wijnen met een Nederlands tintje uit het Franse zuiden. De wijnen van Château de l’Horte worden vanaf de druif tot de fles zelf geproduceerd. Speciaal voor de feestdagen bieden zij twee heerlijke wijnen aan, waarvan een deel van de opbrengst voor de stichting is.

Keuze uit:

Je betaalt de normale winkelwaarde à 45 euro per doos van 6 flessen rode of witte wijn. De stichting ontvangt daarvan 25 euro per doos. Van dat geld kunnen wij kinderen met een ernstige beperking een stapje verder helpen.

xmas wijn wijnactie

Help jij mee?

Bestel een doos wijn vóór 6 december 2021. Namens de Kids alvast bedankt!

Ik wil graag *

ANBI

Stichting Kids Unlimited is ANBI gecertificeerd. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Een ANBI draagt op de een of andere wijze bij aan het algemeen nut. De Belastingdienst stelt voorwaarden aan een organisatie die een ANBI wil zijn. Een organisatie die daaraan voldoet, krijgt de ANBI-status. Dat is aantrekkelijk voor donateurs omdat giften aan een ANBI belastingvoordeel kunnen opleveren.

Meer informatie, klik hier.

ANBI logo

Ervaringen

logo-kids-hr

Stichting Kids Unlimited

info@kidsunlimited.nl

RSIN: 819420761

KVK: 24435279

IBAN: NL 15 RABO 0143553577

ANBI Kids