Word vriend van de stichting zakelijk

Stichting Kids Unlimited nodigt alle bedrijven, groot en klein, uit om samen de financiële drempels weg te nemen en gezinnen zichtbaar te helpen. Wij vergoeden verschillende therapieën, welke niet vergoed worden door zorgverzekeraars, maar wel belangrijk zijn voor de ontwikkeling van kinderen met een ernstig meervoudige beperking. Samen kunnen we het verschil maken.

Zakelijk doneren kan op verschillende manieren, zowel jaarlijks als eenmalig. Maar ook kunt u als bedrijf o.a. een evenement organiseren, een netwerkborrel met collectebussen of een klein bedrag per product beschikbaar stellen. Daarnaast kunt u financieel de stichting steunen door u te binden aan een kind helpen om twee weken lang dolfijn ondersteunende therapie te ontvangen of een andere therapie.

zakelijk doneren donatie cheque goede doel zakelijke doneren

Kies wat voor u van toepassing is:

ANBI

Stichting Kids Unlimited is ANBI gecertificeerd. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Een ANBI draagt op de een of andere wijze bij aan het algemeen nut. De Belastingdienst stelt voorwaarden aan een organisatie die een ANBI wil zijn. Een organisatie die daaraan voldoet, krijgt de ANBI-status. Dat is aantrekkelijk voor donateurs omdat giften aan een ANBI belastingvoordeel kunnen opleveren.

Meer informatie, klik hier.

ANBI logo

Ervaringen

Stichting Kids Unlimited logo

Stichting Kids Unlimited

KVK : 24435279

RSIN : 819420761

IBAN : NL 15 RABO 0143553577

E-MAIL : contact@kidsunlimited.nl

Help mee

ANBI logo