Stichting Kids Unlimited richt zich op kinderen met een ernstige beperking (EMB of CP4 of 5) tot 18 jaar. Wij willen deze kinderen zoveel mogelijk activerende begeleidende therapieën bieden, die NIET worden betaald door zorgverzekeraars, om de vooruitgang te stimuleren. Deze therapieën zijn erg waardevol bij de ontwikkeling van deze kinderen.

Daarbij wordt gedacht aan de volgende therapeutische mogelijkheden; Dolfijn ondersteunende therapie, Giraf therapie en Neuroblend Bootcamp.

Wij staan open voor andere soorten van therapie. Therapievormen die niet worden genoemd op onze eigen site moeten wel worden toegelicht, zodat de beoordelingscommissie Kids Unlimited kan bepalen of het zinnig is om geld ter beschikking te stellen. Ook ondersteunen wij projecten die therapie bij meerdere kinderen tegelijk mogelijk maken.

Stichting Kids Unlimited zet zich ook in om therapieën die in Nederland niet worden aangeboden, maar waarmee in het buitenland resultaten wordt geboekt, naar Nederland te halen.

K.A.L.M. maatje

Naast de therapieën helpt de stichting ook gezinnen met de financiële steun om een labradoodle als hulphond in te zetten. Een K.A.L.M. maatje voor het leven die naast je loopt, met je slaapt en er onvoorwaardelijk voor je is. Lees meer

Overzicht van de aangeboden therapieën

Giraf therapie

Dolfijn therapie

dolfijnondersteunde therapie Kemen januari 2019

Neuroblende Bootcamp

neuroblende bootcamp roode draak
Robin Hordijk Stichting Kids Unlimited

Meld uw kind aan voor therapie!

Als ouder, voogd of verzorger van een kind met EMB (ernstig meervoudige beperkingen) of een kind met CP klasse 4 of 5 tot 18 jaar kunt u bij de Stichting Kids Unlimited een aanvraag doen voor een kostenvergoeding van therapie.

Kind aanmelden

Ook jij kunt helpen!

Steun de stichting door een donatie of word vriend/partner van de stichting. Met uw bijdrage kunnen wij gezinnen financieel ondersteunen door therapieën te vergoeden die niet worden vergoed door de zorgverzekeraars.

Doneer

steun-stichting-giften