Algemeen

Stichting Kids Unlimited wil ernstig lichamelijk en/of verstandelijk beperkte kinderen tot 18 jaar zoveel mogelijk activerende begeleidende therapieën bieden, die niet worden betaald door zorgverzekeraars. Deze therapieën zijn erg waardevol bij de ontwikkeling van deze kinderen.

Daarbij wordt gedacht aan de volgende therapeutische mogelijkheden:

Wij staan open voor andere soorten van therapie. Therapievormen die niet worden genoemd op onze eigen site moeten wel worden toegelicht, zodat de beoordelingscommissie Kids Unlimited kan bepalen of het zinnig is om geld ter beschikking te stellen. Ook ondersteunen wij projecten die therapie bij meerdere kinderen tegelijk mogelijk maken.

Stichting Kids Unlimited zet zich ook in om therapieën die in Nederland niet worden aangeboden, maar waarmee in het buitenland resultaten wordt geboekt, naar Nederland te halen.

K.A.L.M. maatje

Naast de therapieën helpt de stichting ook gezinnen met de financiële steun om een labradoodle als hulphond in te zetten. Een K.A.L.M. maatje voor het leven die naast je loopt, met je slaapt en er onvoorwaardelijk voor je is.

Lees meer

[testimonial_view id=1]