Word vriend van de stichting

Wij kunnen niet in jouw portemonnee kijken, maar alle beetjes helpen. Ook jij kunt de stichting steunen door een eenmalige donatie te doen. Je kunt zelf het bedrag bepalen. Mocht jouw bedrag er niet bij zitten of heb je vragen mail dan naar contact@kidsunlimited.nl.

Je kunt ook een eigen actie starten, bijvoorbeeld organiseer een sponsorloop/sportwedstrijd, verkoop zelfgemaakte koekjes of vraag geld voor je verjaardag om te doneren. Bekijk de mogelijkheden.

Stichting Kids Unlimited nodigt iedereen uit om samen de financiële drempels weg te nemen en gezinnen zichtbaar te helpen. Wij vergoeden verschillende therapieën, welke niet vergoed worden door zorgverzekeraars, maar wel belangrijk zijn voor de ontwikkeling van kinderen met een ernstig meervoudige beperking. Samen kunnen we het verschil maken.

Kids Unlimited kinderen meervoudige beperking

Eenmalige donatie

Bedrag

ANBI

Stichting Kids Unlimited is ANBI gecertificeerd. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Een ANBI draagt op de een of andere wijze bij aan het algemeen nut. De Belastingdienst stelt voorwaarden aan een organisatie die een ANBI wil zijn. Een organisatie die daaraan voldoet, krijgt de ANBI-status. Dat is aantrekkelijk voor donateurs omdat giften aan een ANBI belastingvoordeel kunnen opleveren.

Meer informatie, klik hier.

ANBI logo

Ervaringen

Stichting Kids Unlimited logo

Stichting Kids Unlimited

KVK : 24435279

RSIN : 819420761

IBAN : NL 15 RABO 0143553577

E-MAIL : contact@kidsunlimited.nl

Help mee

ANBI logo