Dit jaar wordt het alweer de zevende keer dat de Lions Club Bergschenhoek en K!Ds Unlimited hun jaarlijkse Golfwedstrijd en Charity Diner voor de K!Ds organiseren.

De Lions hebben gekozen voor K!Ds Unlimited omdat :
– Zij meervoudig gehandicapte Nederlandse kinderen activerende therapieën biedt .
– Dit initiatief “lokaal” zichtbaar is.
– Het een stichting is met ANBI status en gerund wordt door vrijwilligers zodat alle bijdragen terecht komen bij de kinderen.

De golfwedstrijd wordt gespeeld op Golfbaan Bentwoud in Benthuizen. We beginnen daarom om 08.30 uur met een heerlijk ontbijt om daarna lekker te gaan golfen.

Vanaf 17.00 uur start in The Harbour Club Rotterdam de het avond programma; inloop met bubbels en kleine hapjes. Wij hadden zin in een echt Rotterdams feessie, u krijgt een avond vol met “verassingen en entertainment”. Een feessie, echter zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen die u van ons gewend bent.

The Harbour Club staat weer garant voor heerlijke gerechten, alle signature dishes komen voorbij, daarnaast komen er allerlei echte Rotterdamse happen en drankjes voorbij. Na het hoofdgerecht volgt dit jaar een spetterend optreden van de De Wannebiezz (www.wannebiezz.nl) die met hun vrolijke liedjes de narigheid van alledag wegzingen en u terug brengen in tijden dat geluk nog heel gewoon was. Onze DJ met live percussie en saxofoon zorgt voor het passende slot. Een dag die u niet mag missen!

Wij hopen dat u de K!Ds wilt ondersteunen door deelname met één of meerdere flights of door het sponsoren van een diner tafel een bijdrage te leveren aan het goede doel.

Programma:
Golfbaan Bentwoud, Boslaan 3, 2731 LD Benthuizen
08.30 uur Ontvangst / ontbijt / inslaan op driving range
10.00 uur Wedstrijd 18 holes
15.00 uur Prijsuitreiking

The Harbour Club – Rotterdam, Kievitslaan 25, 3016 CG Rotterdam
17.00 uur Start inloop / Bubbels & kleine hapjes
19.00 uur Diner en start veiling
22.15 uur De Wannebiezz
23.00 uur DJ

Kledingadvies Smart Casual

Sponsorbijdragen
€ 390,- per dinertafel voor 2 personen
€ 780,- per dinertafel voor 4 personen
€ 1.170,- per dinertafel voor 6 personen
€ 1.750,- voor een golfteam van 4 personen voor de hele dag dus inclusief het avondprogramma

Zorg dat u er dit jaar (weer) bij bent en meldt u snel aan! We rekenen op uw steun om er weer een fantastisch feest (feessie) van te maken.

Inschrijven kan via: rick.ruisch@eenveiliggevoel.nu of niekmolenaar@minimanimo.nl

Comments are closed.