Evenementgegevens

  • Datum:

In 2018 organiseren wij samen met de Lions Club Bergschenhoek voor de 10de keer het Kids Unlimited golftournooi en benefietdiner. op zaterdag 8 september 2018. De golfwedstrijd wordt gespeeld op Golfbaan Delfland in Schipluiden. We starten om 8.30 uur met een heerlijk ontbijt.
Tussen 17.00 en 18.00 uur start in De Van Nelle Fabriek het avondprogramma; een inloop met bubbels en kleine hapjes. Bij een jubileum hoort een goed feest, dus pakken we dit jaar extra uit! U krijgt een avond vol verrassingen en entertainment. Hans van der Linde en zijn team staan garant voor heerlijke gerechten. Tijdens de avond eet en drinkt u vanuit de Melief Bender Bar, de van Zanten Cocktailbar, de Sijf ‘speciaal bier’ bar; de Muller & Co wijnbar en de CasaRon rumbar. Al tijdens het hoofdgerecht begint dit jaar de band ‘This is Beethoven’. Na de eerste set volgt een optreden van niemand minder dan Jeroen van der Boom, voor ons de enige echte ‘Topper’. Onze DJ met live percussie en saxofoon zorgt voor het passend slot.

Een dag en avond die u niet mag missen!
Wij hopen dat u de Kids wilt ondersteunen door deelname met één of meerdere flights of door het sponsoren van een dinertafel. Kledingadvies Smart Casual.
€ 250,- per couvert *) € 2.500,- per dinertafel voor 10 personen
€ 3.250,- voor een golfteam van 4 personen & met 6 couverts € 4.000,- voor twee golfteams van 4 personen & 10 couverts
*) let op! We werken dit jaar met ronde tafels van 10 personen. Indien u geen volledige tafel heeft, geef dan aan bij wie u aan tafel wilt.
U kunt inschrijven via: rick.ruisch@eenveiliggevoel.nu of niekmolenaar@minimanimo.nl
Niek Molenaar & Rick Ruisch

Comments are closed.