Zaterdag 23 september 2017 vond het evenement Play Unlimited plaats. Het doel van deze dag was om kinderen met en zonder beperking samen te brengen en samenspel te creëren. Dat is geluk!

In Speeltuin De Torteltuin te Rotterdam vond dit alle plaats. Gelukkig, het weer zat mee. Om 14.00 uur begon deze mooie dag. Kinderen met en zonder beperking kwamen binnen. In de muziektent speelde de waanzinnig goede band My Breath My Music. Op het grote veld kwamen de kinderen samen om met elkaar een workshop djembe van Afrokick en/of streetdance van Free to Move te volgen. Ook was het mogelijk om samen spelletjes te doen. Dit zijn aangepaste spellen van Ik ga EMB, waarbij kinderen de spelletjes kunnen doen en de kinderen met een beperking het spel bedienen met een knop. Er is veel gelachen hierbij.

Met een strippenkaart, waarbij de opbrengst ging naar de stichting, konden de kinderen o.a. zich laten schminken, fruit knutselen, vlieger maken en een foto’s laten maken. Bent u nieuwsgierig naar de foto’s van uw kind en/of van deze dag, zie hieronder.

De brandweer is ook langs geweest. Niet voor een brand of iets anders. Nee, je mocht een kijkje nemen in de grote rode brandweer wagen en de sirene aan zetten. Heel stoer!

Op deze dag hebben we een mooie opbrengst opgehaald van 700 euro. Heeft u de dag gemist en/of wilt u een bedrag doneren om kinderen met een meervoudige beperking alternatieve therapieën aan te bieden, doe dan een eenmalige gift. De KIDS kinderen zijn u heel erg dankbaar hiervoor. Alle kleine beetjes helpen.

U kunt een eenmalig gift overmaken op bankrekening NL15RABO0143553577 t.n.v. Stichting Kids Unlimited onder vermelding van ‘eenmalig gift’.

Comments are closed.