Kemen is nu wat ouder, zou hij nog wel vooruitgang kunnen boeken?

In januari zijn we weer met Kemen voor therapie naar Curaçao geweest. We vonden het best spannend wat we konden verwachten. Kemen was al eerder naar therapie geweest en al zoveel vooruit gegaan elke keer.

Nou, en of hij vooruitgang heeft geboekt! Hij heeft ons wederom doen verbazen. In de twee weken dat wij er waren is zijn spraak en zelfvertrouwen weer zo veel beter geworden. En Kemen is zindelijk geworden! Iets wat ons hier in Nederland werd verteld dat wij daar maar niet meer op moesten rekenen.

Maar ook Maxim en Mayte hebben zo’n fijne tijd gehad bij het siblingprogramma. Ook nu zij wat ouder zijn, wordt het contact met andere brusjes heel belangrijk merken we. Het waren hele waardevolle weken.

Wij willen jullie van Stichting Kids Unlimited enorm bedanken voor de bijdrage die we mochten ontvangen voor de therapie. Het heeft Kemen weer zoveel vooruitgang gebracht en ons gezin een hele bijzondere tijd samen.

Wil je meer lezen? Het reisverslag kan je hier lezen.

Kids Unlimited kinderen meervoudige beperking

Ook jij kunt helpen, steun de stichting door een donatie of word vriend. Wij helpen kinderen en de gezinnen

Stichting Kids Unlimited vergoedt therapie voor ernstig lichamelijk en/of verstandelijk beperkte kinderen tot 18 jaar, die niet wordt betaald door zorgverzekeraars. Deze therapieën zijn erg waardevol bij de ontwikkeling van deze kinderen. Wij helpen deze kinderen en de gezinnen, zodat zij optimaal kunnen genieten van het leven als gezin. Bovendien zet de stichting zich in om ouders en verzorgers informatie te geven over de mogelijkheden die zij hebben met hun kind. Tot slot zet Kids Unlimited zich sinds 2018 in om zoveel mogelijk kinderen uit de doelgroep te helpen met een K.A.L.M. maatje. Een buddy hond die voor veel kinderen heel betekenisvol kan zijn.

Elk kind wat zich aanmeld mag elk jaar één vergoeding voor een therapie aanvragen.

Comments are closed.